U bevindt zich hier: Home » Functies

Enkele standaard functies van Sprinter 3000 software

Plannen van groupage of consolidatie

Het plannen van uw groupage of consolidatie wordt kinderspel met Sprinter 3000. Voeg met 1 muisklik uw (house)zendingen toe aan de Masterzending of rit.

Dashboard

Uw bedrijfsvoering is uniek, dus dat  vraagt om specifiek inzicht. In Sprinter 3000 stelt u bijvoorbeeld zelf uw dashboards samen, zodat u altijd en overal de juiste beslissing kunt nemen. Dashboards zijn persoonlijk in te stellen, dus heeft u een andere focus dan uw collega, dan kiest  u beide voor een andere widget op uw dashboard.

Adres rollen

In Sprinter 3000 is systeemvervuiling door de invoer van dubbele addressen verleden tijd. Is een klant tegelijkertijd ook je vervoerder, rederij of agent? Geen enkel probleem. Geef één adres meerdere rollen en per rol kun je gegevens en functionaliteit opgeven.
Ook kun je per bedrijf meerdere adressen noteren. Verder is er rekening gehouden met de verschillende adres layouts per land; alle adresinformatie op de juiste plaats op uw documenten.

Zending etappes

Voor-, hoofd-,  en natransport in één zending

In Sprinter 3000 staat het voor-, hoofd-,  en natransport overzichtelijk bij elkaar, doordat we werken met zogenaamde “Zending Etappes” (Shipment Legs). Dit heeft als voordeel dat alle modaliteiten worden ondergebracht in één zending. Elke etappe kunt u toewijzen aan een andere vervoerder.

Bij een multiple pickup of delivery heeft u binnen een paar klikken meerdere adressen toegevoegd. Heeft u een zending via één of meerdere hubs? Sprinter 3000 maakt het kinderspel!

Inkoopcontrole

Verzamelfacturen van partners  controleert u razendsnel door de zeer slimme filtermogelijkheden.  In Sprinter 3000 staat een gehele periode aan zendingen bij elkaar en kan deze in een handomdraai gecontroleerd én geaccordeerd worden.

 

Simpel zoeken

Zoeken in de software was nog nooit zo makkelijk! Sprinter 3000 biedt u de mogelijkheid om met simpele filters de gewenste zending, factuur, tarieven of historie van uw klant naar voren te halen. Daarnaast kunt u dankzij Sprinter 3000 uw klanten een uiterst snelle en excellente service bieden en heeft u nét dat stapje voor op de rest.

Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden van Sprinter 3000.
Heeft u vragen over onze nieuwe cloudapplicatie? Stuur een email naar sales@cds-nl.com.